tisdag 3 mars 2009

Men oj vad det snöar!

Idag har jag spenderat en till stillsam dag i ledighet. Sov länge på morgonen, unnade mig ett skållhett, långsamt bad, använde sedan badvattnet till att tvätta för hand. Lagade brunch som blev supersmarrig, blev uppringd av min kära lilla Mini som hade en massa tid att prata. Fixade ett bankärende som jag fasade skulle ta flera timmar i en handvändning (tack banken att ni hade kontantkortskampanj när jag behövde just ett sånt), lagade god, nyttig och INSPIRERAD mat, igen! Fixade en kladdkaka att bjuda på på jobbet. Kokade ett takikomigohan på opolerat ris med lite smaksatt spad, eringisvamp, skuren abura-age och sötpotatis att frysa i portionsstorlekar för att ta upp vid behov. Dessutom städade jag iordning i köket och plockade rätt på en massa grejer som stått och skräpat.

Och vet ni, när jag gick ut med soporna, så var det snö överallt!!!! Det var som i en saga. Allt blir vackert med snö på, jag lovar. Det dalar fortfarande luftiga bomullstottar från himlen och min inre svensk och tillika hustomte myser. Jag gillar snö. Nu har jag det svart på vitt, jag behöver lite snö ibland! Lovely.

Så här på kvällskvisten sitter jag med fötterna i kotatsun och myser, kollar på lite draman på nätet, Ingela tipsade om den här sidan där man kan titta direkt utan att ladda ner. I like it!

Fyfan vad livet är gott, idag, just nu.

Kram på er!

Inga kommentarer: